Back2Balance

Ga terug naar coaching

Breng weer balans in je leven: voorkom een burn-out

Moe of ontevreden? Loop je achter de feiten aan? Vindt jouw omgeving je ongeduldig? Spreekt de huisarts over een Burn-out? Dan is het tijd voor verandering en de balans in je leven te hervinden. In een individueel programma brengen we rust, stellen we orde op zaken en werken we aan herstel.

Individueel programma: rust staat centraal

Soms lijkt de situatie uitzichtloos maar er is altijd een uitweg. In een individueel programma van drie tot zes maanden gaan we je leven weer meer in balans brengen. We beginnen met gesprekken van drie kwartier tot anderhalf uur per week, afhankelijk van jouw energie. Stap voor stap ontrafelen we de oorzaken van onvrede en onbalans. In de eerste weken werk je het liefst niet, rust staat nu centraal. Je bepaalt zelf het tempo, er hoeft nu niets, alles mag.

Frisse lucht en ritme: terug naar een dagpatroon

Langzaam komen we in beweging, zowel lichamelijk als in denken. We gaan letterlijk naar buiten waarbij we er zelfs desgewenst langere tijd op uit kunnen naar de Vercors in Frankrijk om daar prachtige wandeltochten te maken. Hierbij horen voor de liefhebbers ook jachtmogelijkheden in dit indrukwekkende natuurgebied. Waar dan ook, we ontdekken je verborgen of onbenutte kwaliteiten. Intussen zoeken we naar een dagpatroon, een weekritme dat aansluit bij een gebalanceerd energieverbruik.

Van patroon naar gewoonte: balans in je leven

Op enig moment ontdek je dat er een ander patroon in je leven ontstaat. Daarvoor heb je soms flinke keuzes gemaakt. Je ziet dat die keuzes positief effect hebben en het patroon wordt langzaam maar zeker een goede gewoonte. Ofwel je merkt dat de balans verbeterd is. We ontmoeten elkaar minder vaak en je ziet dat je zelf de balans behoudt. Na afloop van het programma treffen we elkaar in ieder geval nog eens na drie en na zes maanden.

Samen hebben we het laten werken... je bent nu

Ga terug naar coaching

Naast coaching verzorgt Verlek Coaching Works ook

Consultancy »
Trainingen »

Altijd moe? Slecht geslapen? Concentratieproblemen? Prikkelbaar? Rept je huisarts over een Burn-out? Voorkom erger en kom terug in balans met het Back2Balance programma

Test je balans