Hoe werkt het

Ga terug naar coaching

Na een kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met speciaal voor jou opgestelde coachingsvragen. Daarmee creëren we een concreet doel waar we in een serie van 7 gesprekken intensief aan werken. Soms werken we met ondersteunende testen, zoals DISC. De gesprekken duren 1 tot maximaal 1,5 uur en zijn primair via Skype of telefoon. Soms vinden ze plaats op ons kantoor in Papendrecht of elders op locatie. De gesprekken worden doorgaans om de 2-3 weken gepland waardoor een coachingstraject een doorlooptijd kent van 3-4 maanden. Na 7 gesprekken evalueren we waarbij we kijken hoever de gestelde doelen gerealiseerd zijn. Als er dan nog behoefte is om samen verder te gaan, maken we daar nieuwe afspraken over.

Telecoaching

Een telecoaching traject verloopt hetzelfde als een face-2-face traject. Naast een besparing (10% goedkoper!) in de kosten heeft telecoaching als aanvullend voordeel dat het snel en flexibel ingezet kan worden. En omdat er niet gereisd hoeft te worden, zijn er geen reiskosten en reisuren en belasten we het milieu niet.

De natuur in

Op verzoek is het mogelijk om er samen een aantal dagen op uit te gaan in de Vercors in Frankrijk. In dit indrukwekkende natuurgebied gaan we dan o.a. wandeltochten maken die uiteraard helemaal aangepast worden op de fysieke mogelijkheden. Voor de liefhebbers is het onder voorwaarden ook mogelijk om de jachtmogelijkheden in dat gebied te ontdekken.

Wij delen een passie voor een middeleeuws dorpje, Chatillon-en-Diois in de Vercors waar we een prachtige locatie vonden en deels wonen en werken. Midden in de natuur, omgeven door wijnvelden en bergen. De zon is onze vriend op 75% van de dagen. Wij gebruiken deze locatie om met professionals (directeuren / managers / zelfstandig ondernemers) te werken aan de ontwikkeling van specifieke plannen en die een duidelijk beeld willen ontwikkelen over ‘hoe nu verder’. Tevens werken we met stellen die willen investeren in hun relatie. Na de eerste 5-7 dagen in Frankrijk, zullen we onze coaching en ondersteuning voortzetten. Deze programma’s zijn alleen bestemd voor mensen die echt gemotiveerd zijn om tijd en energie te steken in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling of in hun relatie. Als dit je aanspreekt, neem dan contact met ons op voor een eerste brainstorm.

Ga terug naar coaching

Naast coaching verzorgt Verlek Coaching Works ook

Consultancy »
Trainingen »

Altijd moe? Slecht geslapen? Concentratieproblemen? Prikkelbaar? Rept je huisarts over een Burn-out? Voorkom erger en kom terug in balans met het Back2Balance programma

Test je balans