Consultancy: Alex Verlek - van Tienhoven

Alex Verlek - van Tienhoven

Interim management/projectmanagement

Als interim-manager heb ik een coachende stijl. Ik kijk naar de mensen in een team en stimuleer ze primair datgene te doen waar ze goed in zijn. Ik deins er niet voor terug ingrijpende beslissingen te nemen om de teamresultaten te waarborgen. Maar doe dit altijd met oog voor de betrokken teamleden. Daarnaast ben ik praktisch, weet resultaat te behalen en budgetten te bewaken.

Sparring partner

Heb je nieuwe ideeën die gevoelig kunnen liggen binnen de organisatie, wil je je plan of aanpak graag spiegelen of zoek je een frisse kijk op zaken. Dan ben ik als objectieve sparring partner graag bereid met je mee te denken. We houden het einddoel altijd voor ogen, en kijken kritisch naar de te nemen stappen en gevolgen.

Frisse kijk en menselijke aanpak

Als extern consultant heb ik een frisse kijk op de zaak, breng ik nieuwe energie en jaren ervaring met me mee. Maar altijd ben ik gericht op het behalen van de teamdoelen door een coachende, menselijke aanpak.

Startende ondernemer?

Als startend ondernemer ga je één van de spannendste trajecten van je leven in. En daar kan je best wat support bij gebruiken. Er wordt dan niet één of ander standaard pakket uit de kast getrokken maar je krijgt de ondersteuning die bij jouw situatie past. Persoonlijk en vertrouwd. Vraag naar de speciale tarieven!

Lees meer over ons »

Naast consultancy verzorgt Verlek Coaching Works ook

Trainingen »
Coaching »

Duwtje in de rug

Je bedrijf groeit en is volop in beweging. Als oprichter sta je voor lastige keuzes. Een ander pand, (meer) personeel, een financiële injectie... Even die frisse blik van een buitenstaander, even dat duwtje in de rug. Verlek Coaching Works is dan je gesprekspartner!

Maak direct een afspraak »