Verlek Education & Coaching

Daphne

Investeren in je ontwikkeling, kan via coaching en door een training. Verlek Education & Coaching is sterk in het ontwikkelen en uitvoeren van doelgerichte maatwerktrainingen en groepscoaching.

De juiste trainer / coach

Verlek Education & Coaching heeft een brede ervaring in huis. We stellen een training / groepscoaching op maat samen met de juiste trainers en coaches. Dit alles gebaseerd op uw dagelijkse praktijk of leerbehoefte.

Maatwerk

Verlek Education & Coaching biedt haar trainingen en groepscoaching niet bij open inschrijving aan maar op basis van een stuk maatwerk voor uw organisatie. We analyseren uw vraag en doen u een voorstel om samen vast te stellen wat het beste bij uw wensen, mogelijkheden en budget past.

Training

Onze trainingen en onderscheiden zich door de ervaringsgerichte opzet en actieve participatie van de deelnemers. We onderbouwen het leerproces met activiteiten. Een dag stil in de banken zitten is er bij ons niet bij!

Wij hebben ons gespecialiseerd in trainingen die hoofdzakelijk betrekking hebben op communicatie, samenwerking en groepsprocessen. Ter ondersteuning van de training kunnen we diverse tests afnemen waarbij de resultaten daarvan meteen in de training benut worden. Zo werken we intensief met de DISC-methode om beter inzicht te verschaffen in gedrag- en communicatiestijlen. Verder hebben een eigen tool ontwikkeld waarmee o.a. een nulmeting of 360-graden feedback onderzoek gedaan kan worden.

Coaching voor (werk) partners en groepen

Wanneer u samen met uw (zakelijk) partner of uw team behoefte heeft aan verbetering van uw (samenwerkings-)relatie, dan is het ook mogelijk om groepscoaching i.p.v. training in te zetten. Deze proces gerichte vorm van coaching richt zich op de onderlinge relaties en laat de partners of het team samen uitwerken wat er “in de weg staat” voor een goede samenwerking en hoe hier met elkaar weer uit te komen.

De coaches van Verlek Education & Coaching begeleiden dit proces op een veilige en professionele manier, waardoor het maximale resultaat kan worden behaald. De coaches maken hierbij gebruik van het internationaal gecertificeerde Organization & Relationship Systems Coaching van CRR Global.

Neem voor een kennismakingsgesprek of offerte contact op met daphne@coaching-works.nl

Naast trainingen verzorgt Verlek Coaching Works ook

Consultancy »
Coaching »